Titus Corlăţean, propunerea organizaţiilor PSD din regiunea Sud-Muntenia la europarlamentare

Sursa foto: Facebook

Senatorul social-democrat de Dâmboviţa Titus Corlăţean este propunerea organizaţiilor PSD din regiunea Sud-Muntenia pentru lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din acest an, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

“Din punctul de vedere al PSD Dâmboviţa, aici vorbesc de PSD, nu ştiu dacă PNL va avea candidat, prin vot unanim la nivelul Comitetului Executiv Judeţean, candidatul nostru şi al regiunii, nu doar al organizaţiei PSD Dâmboviţa, este domnul Titus Corlăţean. Am avut, în calitate de preşedinte al PSD Dâmboviţa, o discuţie cu preşedinţii din regiunea Sud-Muntenia şi domnul Titus Corlăţean este candidatul pentru listele de europarlamentare. Deocamdată lista nu s-a făcut, este propunere”, a afirmat Corneliu Ştefan.

Acesta a spus că la nivelul organizaţiei judeţene a partidului au început pregătirile pentru alegeri.

“Din punctul de vedere al organizaţiei PSD Dâmboviţa astăzi am avut Biroul Permanent Judeţean, urmat de un Comitet Executiv Judeţean la care au participat toţi primarii şi preşedinţii de organizaţii din cele 89 de organizaţii judeţene. PSD Dâmboviţa este pregătit pentru anul electoral 2024. Din punctul nostru de vedere nu este nicio surpriză această comasare din data de 9 iunie. Astăzi am pregătit şi programul pentru fiecare localitate pentru perioada de precampanie şi campanie. Suntem mobilizaţi pentru a câştiga pe 9 iunie alegerile în Dâmboviţa”, a subliniat liderul PSD Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: