Toate voucherele pe care românii le pot primi de la guvern

Bani
Sursa foto: Inquam Photos /Octav Ganea

Guvernul este generos cu voucherele pe care le dă românilor, iar unele ajung și la 50.000 lei. Trebuie înţeles că acestea sunt plăţi de la buget şi că aceste cheltuieli sunt toate generatoare de inflaţie.

Pentru cine nu ştie încă, există un voucher care se dă pentru creşterea eficienţei energetice a clădirii, aşa cum există unul pentru lemne de foc.

Altul este direcţionat pentru înlocuirea vechilor sobe cu lemne cu alte mijloace mai puţin revolute de încălzire la domiciliu.

Toate voucherele pe care românii le pot primi de la guvern

Sunt de notorietate voucherele de vacanţă, primite de bugetari, dar există astfel de vouchere şi pentru salariaţii din mediul privat.

Nu este un lucru rău că există astfel de ajutoare sociale. Problema e că ele sunt foarte multe şi impactul lor bugetar poate fi foarte mare, chiar dacă în acest moment nu este exact cunoscut public. E posibil să nu fie cunoscut nici de Executiv.

Vouchere pentru eficienţa energetică

Românii vor putea beneficia de un voucher de 50.000 de lei, începând cu anul 2024. Ministrul Adrian Câciu a explicat care sunt persoanele care pot să primească acest sprijin și în ce condiții.

Adrian Câciu, ministrul Proiectelor și Fondurilor Europene, a declarat pe 13 octombrie că, începând de anul viitor, va fi implementat un program nou, destinat optimizării eficienței energetice a locuințelor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: