Trafic de coșmar în București în zona Podului Grant

inaugurare pod braila
Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Fostul Primar General, senatoarea PSD Gabriela Firea susține că lucrările cu restricții de circulație de la Podul Grant, în sectorul 6 al Capitalei trebuiau continuate vara, atunci când traficul este mai lejer, iar Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu spune că marți, la ora 17 00 în a doua zi cu trafic închis pe sensul Crângași-Turda nu a mai văzut niciun muncitor.

În replică, Primarul General Nicușor Dan a explicat că nu se puteau face lucrările în sezonul estival pentru că nu s-a obținut aviz de la CFR Infrastructură pentru scoaterea liniilor de sub tensiune, vara fiind zeci de trenuri mai ales în Programul Trenurile Soarelui. Economedia prezintă în detaliu punctele de vedere ale Gabrielei Firea, Ciprian Ciucu și Nicușor Dan :

 

Ce a spus Gabriela Firea

Gabriela Firea a readus în discuție continuarea proiectului ,,penetrație A 1 -Ciurel” continuarea Drumului Expres până la A 1 în zona Ciorogârla și a spus că muncitorii de la Podul Grant pot fi numărați pe degete : ,,Lucrările de infrastructura se fac vara, când sunt copiii în vacanță, adulții în concedii și traficul e mai lejer! E o regulă de bun simț, respectată peste tot în lume, mai puțin la noi, în Bucuresti, de 3 ani încoace. De două zile este haos în traficul din Capitală, pornind din Sectorul 6, iar șoferii se înghesuie pe unde pot. Drumul expres Ciurel – Centură, o soluție pentru decongestionarea traficului, este ignorat și respins de primarul general. În ultimii trei ani, drumul pe lângă Lacul Morii putea fi realizat, dar bucureștenii din vestul orașului nu au fost ascultați. Închiderea totală a podului Grant, pentru continuarea lucrărilor începute în mandatul meu de primar general, a dat peste cap viața bucureștenilor din sectoarele 1 și 6.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL