Trafic feroviar oprit temporar din cauza unui deranjament la linia de contact 

Sursă foto: CFR Călători
Sursă foto: CFR Călători

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă, joi, că personalul feroviar intervine pentru remedierea unui deranjament survenit la linia de contact între staţiile Slatina Timiş şi Armeniş.

”Pe intervalul Slatina Timiş – Armeniş se acţionează la această ora cu două drezine pantograf pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact, după ce ulterior un tren privat de marfă, rămas defect între cele două staţii, a trebuit retras în staţia Slatina Timiş, pentru a permite accesul, în linie curentă, a utilajelor de intervenţie”, a transmis, joi, CFR.

Sursa citată a precizat că, până la finalizarea intervenţiilor, 6 trenuri de călători staţionează în gările adiacente: IR 11.502, în Armeniş, IRN 348, în Vălişoara, IR 1990, în Domaşnea Cornea, IRN 78, în Poarta, R 9551, în Poarta şi R 9552 în Caransebeş, scrie news.ro.

”Menţionăm faptul că reprezentantii SRCF Timişoara au propus celor doi operatori de transport, ca măsură temporară, transbordarea călătorilor cu mijoace auto, însă operatorii feroviari de călători au luat decizia de staţionare a trenurilor respective, în intervalul necesar intervenţiilor, deoarece unele trenuri au în compunere şi vagoane de dormit sau cuşetă”, a mai transmis compania.

Aceasta estimează finalizarea intervenţiilor în maximum 2 ore.

”CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor şi îi asigură că personalul feroviar depune toate eforturile necesare pentru remedierea acestui deranjament şi reluarea circulaţie în condiţii normale de trafic”, a mai transmis CFR.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: