„Trebuia să fiu mort”. Trump a povestit detalii inedite despre tentativa eșuată de asasinat

Sursă foto: X

„Trebuia să fiu mort”, a declarat Donald Trump într-un interviu pentru New York Post, la scurt timp după tentativa eșuată de asasinat împotriva sa. El le-a descris reporterilor în stilul său caracteristic clipele scurse între momentul împușcăturilor și scoaterea sa de pe scena unde își ținea discursul.

„Medicul de la spital a spus că nu a mai văzut niciodată așa ceva, a numit-o un miracol”, a spus Trump în interviul acordat New York Post la bordul avionului său privat, în drum spre Milwaukee, pentru Convenția Națională a republicanilor, unde urmează să fie nominalizat candidat la alegerile prezidențiale.

El purta un bandaj alb, care îi acoperea urechea dreaptă, însă consilierii săi au insistat să nu se facă fotografii.

„Nu ar trebui să fiu aici, trebuia să fiu mort. Trebuia să fiu mort”, a spus Trum, care a descris experienţa ca fiind „foarte suprarealistă”.

El susține a scăpat datorită faptului că și-a întors ușor capul spre dreapta pentru a citi un grafic privind imigranții ilegali. În acel moment, ceea ce ar fi fost o lovitură mortală i-a smuls doar o bucățică din ureche și l-a împroșcat cu sânge pe frunte și pe obraz.

„Mi-au sărit pantofii din picioare”

Trump a mai declarat că, în timp ce agenții Secret Service îl evacuau de pe scenă, el a vrut să continue să le vorbească susținătorilor, dar agenții i-au spus că nu este sigur și că trebuie să îl ducă la spital.

El s-a arătat uimit de viteza de reacție a agenților de securitate, care au venit în zbor ca și cum ar fi fost „linebackers” (fundași în fotbalul american – n.r.) imediat ce au început împușcăturile și și-a descheiat cămașa albă cu mânecă lungă pentru a arăta o vânătaie mare pe antebrațul drept.

De asemenea, Trump a lămurit și misterul legat de pantofii săi. Pe înregistrarea video a împușcăturilor și a urmărilor acestora, în timp ce agenții încercau să îl scoată de pe scenă pentru siguranță, el poate fi auzit spunând: „Stați, vreau să îmi iau pantofii”.

„Agenții m-au lovit atât de tare, încât mi-au sărit pantofii din picioare, iar pantofii mei sunt strâmți”, a explicat el zâmbind.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: