Trei morţi şi 14 răniţi într-un atac rusesc la Izmail, în apropierea graniţei cu România

Sursa: x

Trei persoane au fost ucise şi alte 14 au fost rănite în urma unui atac rusesc care a avut loc în zori asupra oraşului Izmail din regiunea Odesa, aflat foarte aproape de România, de partea cealaltă a Dunării, relatează Ukrainskaia Pravda.

Anunţul a fost făcut pe Telegram de Oleh Kiper, şeful administraţiei regionale din Odesa: „Dimineaţă, inamicul a recurs la terorizarea pe scară largă a oraşului Izmail. Ruşii au lansat drone de atac în sudul regiunii noastre. Activitatea forţelor de apărare aeriană a durat mult şi a fost asiduă. Din păcate, atacul a ucis trei persoane: două femei născute în 1934 şi 1955 şi un bărbat în vârstă de 73 de ani. 11 persoane au fost rănite, inclusiv un copil”, a scris Kiper.

Ulterior, serviciile de urgenţă au anunţat că cel puţin 12 persoane au fost rănite, iar Biroul Procurorului General a raportat 14 răniţi, inclusiv 3 copii. „Până în prezent, ştim despre 3 morţi şi 14 răniţi, inclusiv trei copii: doi băieţi de 3 şi 13 ani şi o fată de 14 ani. Informaţiile despre celelalte victime sunt în curs de clarificare”, a precizat Biroul Procurorului General.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: