Tricolorii la Euro 2024: Precizări FRF privind achiziţia biletelor pentru meciul România – Ţările de Jos

Meciul amical de fotbal dintre nationala de fotbal a Romaniei si nationala de fotbal a Bulgariei, in pregatirea Euro 2024, in Bucuresti, Stadionul Steaua, 4 iunie 2024, Inquam Photos / Enache Cosmin

FRF anunţă, vinerii, că a solicitat suplimentarea numărului de bilete pentru fanii români la meciul diin optimile de finală ale Campionatului European, cu Ţările de Jos, însă UEFA a informat forul de la Bucureşti că nu mai există tichete suplimentare disponibile.

“Detalii importante legate de procedura de achiziţie a biletelor pentru meciul din optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024, în care România va întâlni Ţările de Jos. Partida este programată marţi, 2 iulie, de la ora locală 18:00, pe stadionul din Munchen. Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfăşurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaşte echipele participante la această fază a competiţiei”, precizează FRF.

În încercarea de a răspunde cererii mari de bilete din partea suporterilor români, Federaţia Română de Fotbal a solicitat suplimentarea numărului de bilete rezervate pentru fanii români. Cu toate acestea, UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile, menţionează forul.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: