Tudose, despre candidat unic PSD-PNL la prezidenţiale: Nu cred că e cea mai bună soluţie

Mihai Tudose
Sursa foto: Facebook / Mihai Tudose

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose nu susţine varianta unui candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidenţiale. ”În primul rând, nu e cea mai bună soluţie să fie din nou un preşedinte de dreapta, că alternanţa îşi are rolul ei în viaţă. Apoi, cred că cea mai bună soluţie e să fie domnul Ciolacu”, a spus fostul premier la Prima TV. Mihai Tudose crede că şansele sunt ”spre 99%” ca viitoarea coaliţie de guvernare să fie formată tot din PSD şi PNL.

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă e posibil ca PSD şi PNL să aibă candidat comun la alegerile prezidenţiale.

”Istoria ultimilor ani ne-a arătat că în politică e posibil aproape orice. Mai e cale lungă până atunci. Eu, personal, nu cred că nu e cea mai bună soluţie. În primul rând, nu e ce mai bună soluţie să fie din nou un preşedinte de dreapta, că alternanţa îşi are rolul ei în viaţă. Apoi, cred că cea mai bună soluţie e să fie domnul Ciolacu, dacă mă întrebaţi din ce avem astăzi”, a spus Mihai Tudose la Prima TV.

Europarlamentarul PSD a fost întrebat dacă îl vede pe Nicolae Ciucă candidat la prezidenţiale din partea PNL.

”E treaba PNL pe cine pune. Cum ei nu ne stabilesc nouă preşedintele partidului şi pe cine desemnăm la preşedinţie, nici noi nu desemnăm candidatul PNL. Staţi să vedem dacă mai e preşedinte la PNL până în decembrie”, a îndemnat eurodeputatul PSD.

Mihai Tudose a mai fost întrebat dacă e o variantă ca PSD să susţină candidatul PNL în schimbul funcţiei de prim-ministru.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: