Udrea dă cărțile pe față. Ce s-a întâmplat de fapt la dineul de la Cotroceni și ce legătură are cu Clubul Politic

Elena Udrea a vorbit marți la Realitatea despre dineul organizat de Clubul Politic la Palatul Cotroceni, unde au participat mai mulți lideri politici, precum Valeriu Stoica sau Cristian Boureanu, sau foști lideri ai serviciilor de informații, precum Virgil Măgureanu.

„Şi eu m-am mirat când am văzut atâta agitaţie. Este un club politic pentru că îşi propune să atragă elitele să intre în politică. Are o conducere, sunt membră a acestui club ca foarte mulţi alţi oameni politici”, a explicat șefa PMP, Elena Udrea.

Întrebată dacă a fost invitată de Băsescu, Udrea a răspuns: „Categoric nu. Eu am fost invitată de conducerea clubului în calitate de membru al acestui club.”

Udrea a dezmințit și zvonul că s-ar fi  strâns bani pentru campanie electorală la acest eveniment, aşa cum s-a vehiculat în presă.

„Clubul are anual această întâlnire în care se discută cu cineva important din societate. Anul acesta, având în vedere că Traian Băsescu îşi termină mandatul, l-au solicitat pe dânsul să participe la întâlnirea anuală. Fiind foarte mulţi şi neavând unde să organizeze, s-a decis să se meargă la Cotroceni”, a mai spus marți Udrea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL