Udrea, preocupată de măritiş: Grijă cu oglinda, să nu o scăpăm, că nu mă mai mărit şapte ani!

Candidatul PMP la funcţia supremă în stat, Elena Udrea, a probat, sâmbătă, mai multe obiecte de port tradiţionale în Târgul Meşteşugarilor din Târgovişte, iar când una dintre vânzătoare a ajutat-o cu o oglindă, Udrea a atenţionat-o: ”grijă cu oglinda, să nu o scăpăm, că nu mă mai mărit şapte ani!”, transmite Agerpres.

Întrebată de jurnalişti dacă are vreun gând de căsătorie şi îi e frică de această superstiţie, Elena Udrea a răspuns ‘‘n-am niciunul, am zis şapte ani de aici încolo e mult, dacă aveam 20 de ani, hai, dar de la 40 la 47 e mult!”.

Elena Udrea a petrecut mai mult timp făcând poze cu trecătorii, comercianţii din târg şi cu localnicii. Unii i-au spus că arată bine. ”Deşi se zice că televizorul pune cinci kilograme, nu e adevărat, arătaţi foarte bine”, i-a spus un trecător. A fost şi un târgoviştean nemulţumit de candidatura sa la prezidenţiale care i-a strigat ”ce caută o femeie candidat?”. Un alt bărbat aflat la Târgul Meşteşugarilor a strigat ”jos corupţia!” când a văzut-o pe Elena Udrea.

Elena Udrea şi-a cumpărat din târg un brâu cu motive tradiţionale. ”Lansăm o modă, purtăm brâie româneşti”, a spus Udrea, informează Româniatv.net.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: