Udrea scoate ASUL din mânecă. Cum vrea să câştige alegerile

Candidatul PMP în alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, ar trebui să câştige alegerile detaşat în judeţul Vâlcea, în urma investiţiilor pe care fostul ministru al turismului le-a făcut în acest sector în Vâlcea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, liderul filialei vâlcene a PMP, Marian Mirea. 

‘Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort, cel mai modern din România, este doar unul dintre marile proiecte implementate de fostul ministru al Dezvoltării Regionale, unde s-au alocat 35 de milioane de euro. Cei de azi nici măcar nu vor să-l finalizeze. Vorbim despre Băile Govora, unde fostul ministru a alocat 9 milioane de euro, vorbim despre Călimăneşti, vorbim despre Râmnicu Vâlcea, unde până în 2012, ministrul a alocat milioane de euro. Dacă am aduna toate aceste investiţii, cred că nu mai puţin de 50 de milioane de euro au fost investiţi în Vâlcea, în timpul mandatului doamnei Udrea. Nimeni până atunci şi nimeni după nu a mai investit nimic aici, Elena Udrea ar trebui să câştige detaşat alegerile în acest judeţ’, a spus Marian Mirea. 

Referitor la retragerea din cursă a lui Cristian Diaconescu, Mirea consideră că acesta a realizat că are şanse mici pentru a intra în turul II. ‘A avut o reacţie cam repejoară, a făcut un pas înapoi pentru ca şi-a dat seama că nu poate să aibă succes. Era un bun candidat Cristi Diaconescu. Are, probabil, cel mai bun profil de preşedinte, dar electoratul nu este pregătit acum pentru un astfel de tip de profil. Nu ar fi intrat în turul II’, a mai adăugat Marian Mirea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: