Udrea și Boc își trimit bezele reciproc

Elena Udrea și Emil Boc formează o echipă în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă fac parte din partide diferite.

Aflat la Zilele Municipiului Turda, Emil Boc a ținut un discurs emoționant în care și-a afirmat sprijinul pentru Elena Udrea, aceasta mulțumindu-i la rândul său și asigurându-l că echipa pe care o formează e cea câștigătoare.

În această campanie, aşa cum am spus din primul moment, voi face tot ce îmi stă în putinţă, cu cât pot şi cu ce ştiu, să sprijin candidatura Elenei Udrea, pentru că apreciez că este omul potrivit la locul potrivit. Un om care are expertiză în ceea ce înseamnă administraţia naţională, un om care a dovedit în practică, prin rezultate, că ce a spus a făcut, un om care se ţine de cuvânt şi care poate să îl bată pe Ponta. Această campanie are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Ponta pentru ca PSD să rămână la nivel de instituţie prezidenţială în opoziţie şi în opoziţie după ianuarie 2015, după câştigarea de către Udrea a alegerilor prezidenţiale”, a spus Boc.

Președintele PMP Elena Udrea a reiterat ideea unui parteneriat solid alături de primarul Clujului.

„M-am bucurat, pentru că am făcut echipă în Guvern şi în politică, am fost împreună de-a lungul ultimilor şapte ani în momentele importante din guvernare sau din PDL şi cred că acest parteneriat este unul solid, bazat pe argumentele unei colaborări care a avut rezultate foarte bune pentru comunităţi. Şi acum mergem împreună în această bătălie care înseamnă câştigarea Preşedinţiei României”, a spus Udrea.

Sursa foto: Mediafax

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: