UEFA apreciază cum au lăsat tricolorii vestiarul la Munchen: “Oaspeţii perfecţi”

Sursa: Inquam

UEFA a notat, miercuri, pe Facebook, că tricolorii au fost “oaspeţii perfecţi” la Euro 2024, ei lăsând vestiarul impecabil după meciul cu Ţările de Jos, dar şi un mesaj scris pentru Germania.

“Oaspeţii perfecţi. După eliminarea din EURO 2024 de aseară, România a lăsat vestiarul din Munchen impecabil cu o scrisoare emoţionantă pentru gazdele lor germane”, se arată pe pagina de Facebook a UEFA.

Mesajul tricolorilor era următorul:

“UEFA EURO 2024 a fost una dintre cele mai importante experienţe fotbalistice din istoria noastră şi ne-a bucurat faptul că Germania a fost cea care a oferit scena. Fiecare meci, fiecare emoţie, fiecare experienţă ne-a unit în jurul magiei fotbalului.

Plecăm din Germania ştiind că am dat totul pentru România şi suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Vă mulţumim mult pentru că ne-aţi făcut să ne simţim ca acasă! Suntem recunoscători pentru toate facilităţile care au fost o mare parte din experienţa noastră pozitivă la EURO 2024.

Echipa naţională a României”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: