Ultimele zile cu prețuri mici pe litoralul românesc. Din 15 iunie se majorează tarifele

Inquam Photos/Octav Ganea
Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Sfârșitul de săptămână a adus vreme frumoasă în stațiunile de pe litoralul românesc și mult turiști de weekend. Veniți pentru prima dată, la mare, în acest sezon, mulți se bucură de o zi veritabilă de vară și speră să plece acasă și cu primul bronz.

Printre orele de plajă și baie în mare, plimbările cu telegondola și relaxarea la terase sunt principalele activități ale turiștilor. Cei care vin în această perioada au parte de prețuri mici, dar și de vreme frumoasă. Sunt ultimele zile ale programului Litoralul pentru toți, pentru că, de la data de 15 iunie a.c. , cei mai mulți dintre hotelieri să crească prețurile, cu un procent de 30 la sută, urmând că tarifele la noaptea de cazare să fie și cu 70 la sută mai mari, în vârful de sezon estival.

Cei care vin însă acum la mare plătesc la un hotel de 2 stele între 100 şi 130 de lei pe noapte, 150 şi 200 lei pe noapte la un hotel de 3 stele și 400 de lei pe noapte dacă aleg un hotel de 4 stele. Și prețurile la șezlong sunt mai mici: chiar și pe plajele de lux un șezlong se închiriază cu 30 de lei pe zi, notează adevarul.ro.

Cei care vor să practice sporturi nautice trebuie să scoată din buzunar sume mari. O plimbare cu jetski costă 200 de lei pentru 10 minute, 450 de lei pentru 30 de minute și 750 de lei pentru 60 de minute. Pe litoral au apărut și super jetski-urile, cu mai mulți cai putere: 10 minute costă 500 de lei, iar o plimbare de 30 de minute costă 1.000 de lei.

Bucuria copiilor o reprezintă însă plimbarea cu salteaua sau cu banană, care costă 70 de lei și respectiv 50 de lei de persoană.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: