Un actor din serialul „Fauda”, rănit la datorie în Gaza, vrea să revină pe ecran

Sursa foto: Idan Amedi

Idan Amedi, actorul şi cântăreţul israelian cunoscut pentru rolul său din serialul „Fauda”, care a fost grav rănit în luptele cu Hamas, a promis că îşi va relua activităţile artistice.

„Mă voi întoarce la crearea de artă, mă voi întoarce la cântat, mă voi întoarce la cinema”, a declarat Idan Amedi într-o conferinţă de presă de la spitalul unde a fost tratat, în apropiere de Tel Aviv.

Rezervistul făcea parte dintr-un grup de soldaţi israelieni răniţi în teritoriile palestiniene, unde au fost desfăşuraţi după izbucnirea războiului dintre Israel şi gruparea palestiniană Hamas la 7 octombrie.

Spitalizarea sa a provocat o mare emoţie în Israel, unde numeroase persoane au cerut rugăciuni pentru recuperarea sa pe reţelele de socializare.

Într-o înregistrare video postată la 12 octombrie, Idan Amedi, îmbrăcat în trening, a declarat: „Aceasta nu este o scenă din Fauda, aceasta este viaţa reală!”.

Serialul „Fauda” („haos”, în limba arabă), difuzat pe Netflix, a fost apreciat în întreaga lume pentru episoadele sale pline de suspans în care o unitate israeliană de agenţi sub acoperire luptă împotriva palestinienilor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL