Sentinţa într-un caz similar celui din 2 Mai: 17 condamnări pe viaţă pentru condusul sub infuenţa drogurilor

drogat accident
foto: captura video

Un caz similar celui din 2 Mai, unde un tânăr de 19 ani, a spulberat 8 persoane aflate pe trotuar, provocând moartea a doi oameni, conducând sub influenţa unui cocktail de 3 droguri a avut loc anul trecut în SUA.

Mackenzie Shirilla, aflată sub influența drogurilor, a intrat într-o clădire, accident ce a dus la moartea a doi oameni.

Mackenzie Shirilla a fost judecată până acum câteva zile când judecătorul a decis ca aceasta sa rămână în pușcărie pentru 17 pedepse pe viaţă, adică puscărie pe viață, fără dreptul de a se elibera condiționat, scrie autolatest.ro.

Avocații soferiței drograte au încercat să o discuple pentru că este prea tânără, însă judecătorul a decis ca aceasta să nu mai iasă niciodată din puscărie.

Vezi mai jos cum arată un verdict într-o țară unde justiția este considerată unul dintre piloniii civilizației.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL