VIDEO Un alt accident rutier comis de un șofer drogat

politie politia rutiera trafic
Sursa foto: Politia Romana

S-au derulat scene dramatice pe un drum din județul Galați, iar în prim plan este, din nou, un șofer aflat sub influența substanțelor interzise.

Bărbatul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a spulberat un utilaj oprit pe marginea drumului.

Înainte de impact a trecut în viteză prin fața a doi pietoni, care erau deja pe trecere, și a fost la un pas de a lovi un alt bărbat.

Când au ajuns la locul accidentului, polițiștii l-au testat pe șofer, iar rezultatul a fost pozitiv pentru droguri. În plus, avea permisul de conducere suspendat. Așa că acum este cercetat penal, scrie stirileprotv.ro.

Atât bărbatul, cât și o fată aflată cu el în mașină au fost transportați la spital. Potrivit medicilor, tânăra a suferit răni ușoare.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: