Un grup chinez se pregătește să facă o mare investiție imobiliară în România

depozit
Sursa foto: infohale.ro

Compania Victoria Group, cu acționariat chinez, pregătește dezvoltarea unui parc logistic major, destinat depozitării de materiale de construcții, ce va fi amplasat chiar în spatele angro-ului Expo Market Doraly din Afumați, potrivit documentelor analizate de Profit.ro. Investiția poate plasa investitorul direct în topul celor mai mari proprietari de spații de depozitare din România.

 

Firma Victoria Group, denumită la înființare Dragon Gold Logistic, deține un teren de 87,4 hectare în spatele angro-ului Expo Market Doraly din Afumați. Pe acest amplasament s-au dezvoltat depozite cu o suprafață de peste 63.000 de metri pătrați începând cu anul 2008.

Compania a avut ca asociați mai mulți oameni de afaceri chinezi în cei 16 ani de funcționare. Acum este deținută de Lu Jun (60%) și Chan Edy (40%), potrivit datelor funizate de termene.ro. Chan Edy a fost implicat, alături de chinezul Xia Lingjing, și în dezvoltarea noului hotel de 3 stele Peace House din Dobroești. Hotelul este amplasat la 350 de metri de centrul comercial Dragonul Roșu.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL