Un miliard de euro pentru proiecte de investiţii în infrastructură derulate de Ministerul Transporturilor

judeţul Maramureş
Sursa foto: Facebook

Ministerul Transporturilor derulează în judeţul Maramureş proiecte de investiţii de aproximativ un miliard de euro, a anunţat secretarul de stat Ionel Scrioşteanu, potrivit unei informări transmise miercuri de Serviciul de comunicare al Consiliul Judeţean (CJ) Maramureş.

Ionel Scrioşteanu, a efectuat o vizită de lucru în judeţul Maramureş, unde a analizat cele mai importante proiecte de infrastructură aflate în gestiunea ministerului, scrie Agerpres.

„În ultimii 3 ani, conducerea judeţului Maramureş a înţeles necesitatea coordonării între autorităţile locale şi autorităţile centrale pentru dezvoltarea şi implementarea proiectelor benefice atât pentru cetăţeni, cât şi pentru economia judeţului. Astfel, au fost dezvoltate mai multe parteneriate între Consiliul Judeţean Maramureş, prin domnul preşedinte Ionel Bogdan şi Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, iar astăzi avem în judeţul Maramureş primele obiective de investiţie strategice de infrastructură din ultimii 30 ani, în valoare de aproximativ 1 miliard de euro”, a declarat Ionel Scrioşteanu.

Împreună cu echipa CJ Maramureş, secretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor a analizat stadiul proiectelor şi efectuat inclusiv vizite pe teren, împreună reprezentanţii CNAIR.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: