Un primar USR din Iaşi a snopit în bătaie o femeie din localitate. A fost deschis dosar penal

Sigla USR
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Incident haluciant în comuna Rediu din Iaşi. Primarul Ciprian Grosu a agresat un angajat al primăriei.

Bogdan Raduc, un bărbat din localitate îl acuză pe primarul Ciprian Grosu de violență. Bărbatul susține că primarul Ciprian Grosu i-a agresat soția, a împins-o, a bruscat-o, i-a adresat injurii, ulterior i-a prins mâna în ușă, după cum se poate vedea și din certificatul medico-legal, pe care Maria Răduc, cunoscută de apropiaţi ca Iulia Răduc l-a scos de la IML, scrie bzi.ro.

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal.

„La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani au fost sesizați de către o femeie din comuna Rediu cu privire la faptul că aceasta are un conflict cu un bărbat, pe raza comunei Rediu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,purtare abuzivă”.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL