Una dintre cele mai bogate familii din Belgia cumpără primul en-gros din România, Expo Market Doraly

Sursa foto: Doraly Expo Market

Dezvoltatorul imobiliar WDP, al cărui principal acţionar este una dintre cele mai bogate familii din Belgia, pregăteşte achiziţia complexului comercial Expo Market Doraly, din Afumaţi, de la antreprenorul Gheorghe Iaciu şi foşti bancheri HSBC, o tranzacţie în jurul valorii de 100 de milioane de euro, care are şanse să devină una dintre cele mai scumpe vânzări din istoria pieţei locale, potrivit surselor Profit.ro din piaţa imobiliară.

Expo Market Doraly, primul en-gros din România, înfiinţat de Dorina şi Gheorghe Iaciu în 1993, a fost scos la vânzare în 2019, ca parte a strategiei cuprinse în contractul de vânzare semnat în 2008 cu bancherii HSBC, care deţin jumătate din complexul comercial. Până de curând, grupul ungar Indotek a fost în negocieri exclusive pentru achiziţia proprietăţii, însă nu a ajuns la un acord şi s-a retras din afacere.

Acum, proprietarii Expo Market Doraly au intrat cu WDP într-un proces de due diligence (o analiză amănunţită a afacerii din punct de vedere juridic, financiar, comercial, operaţional şi tehnic) pentru a cumpăra complexul comercial, potrivit surselor Profit.ro.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL