Unde se schiază cel mai bine în România, în acest moment. Starea pârtiilor din staţiunile montane

Sursă foto: Facebook / Telegondola si Partia Olimpica Borsa

Milioane de elevi din întreaga ţară se pregătesc de aşa-numita vacanţă de schi, din luna februarie, astfel că este momentul ideal să aflăm unde se schiază cel mai bine în România.

Sistemul modern de studiu impus de autorităţi a propus în ultimii ani, printre altele, aşa-numita vacanţă de schi. Este vorba despre o vacanţă de o săptămână care se desfăşoară, în mare măsură, în luna februarie, însă datele pot să difere de la un judeţ la altul pentru că se lasă la latitudinea autorităţilor locale stabilirea perioadei în care elevii nu merg la şcoală.

Iar numeroşi elevi profită de vacanţa respectivă pentru a se bucura din plin de ceea ce înseamnă practicarea sporturilor de iarnă şi, mai ales, a schiului. Însă, ideal ar fi ca cei care merg să schieze să se informeze în legătură cu mărimea stratului de zăpadă pe care l-ar putea descoperi la destinaţie.

Unde se schiază cel mai bine în România în această săptămâna

Ca un preambul al aşa-numitei vacanţe de schi, ne-am propus să vedem unde se schiază cel mai bine în România în această săptămâna, chiar dacă vorbim despre o săptămâna în care elevii s-ar putea bucura de avantajul schiatului doar mai degrabă în weekend.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL