UPDATE – Incendiu la subsolul sediului Poliţiei municipiului Tulcea, din cauza unui scurtcircuit

Sursă foto: ISU

Un incendiu s-a produs, miercuri seara, la subsolul sediului Poliţiei municipiului Tulcea, din cauza unui scurtcircuit. Trei echipaje de pompieri intervin pentru stingerea incendiului. Clădirea a fost cuprinsă de fum, până în prezent nefiind semnalate victime.

UPDATE – Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au afirmat că în momentul când echipele de intervenţie au ajuns acolo întreaga clădire era cuprinsă de fum.
“La sosirea echipajelor de intervenţie întreaga clădire era cuprinsă de fum provenit din zona subsolului. Incendiul a fost observat de un agent de poliţie care se afla în clădire şi care a şi anunţat prin apel la 112 forţele ISU Tulcea. Nu au fost raportate până în acest moment victime”, au transmis pompierii.
 ŞTIREA INIŢIALĂ – Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea au anunţat că poliţiştii s-au sesizat cu privire la faptul că la subsolul cladirii Poliţiei municipiului Tulcea ar fi izbucnit un incendiu.
“Din primele verificări, cauza incendiului ar fi un scurtcircuit la nivelul unei magazii de la subsolul clădirii. La faţa locului intervin 3 autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea”, au precizat poliţiştii.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL