Urmează 3 zile de blocaj în Capitală după ce Nicușor Dan a aprobat protestul

nicusor dan
foto: Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că a aprobat un protest care va ține trei zile al fermierilor și transportatorilor în Piața Constituției. La manifestație sunt autorizați să vină 5.000 de oameni și 200 de vehicule, ceea ce este foarte probabil să ducă la blocarea Bucureștiului în perioada 21-23 ianuarie.

Anunțul primarului general a creat panică în rândul cetățenilor care locuiesc în Capitală și care se tem că protestele transportatorilor și fermierilor vor bloca complet centrul Bucureștiului și nu numai.

Conform informațiilor apărute, cel care a făcut cererea de protest care a și fost acceptată este prietenul senatoarei Diana Șoșoacă și membru al partidului său, după cum chiar el declara.

Într-o intervenție televizată, Mircea Bogdan a răspuns: ,, Sunt într-o relație de prietenie și de respect cu Diana Șoșoacă, și nu în ultimul rând de joia trecută am completat acea adeziune de a intra în partidul SOS România.”.

Primarul Capitalei a declarat că ,,este un cetățean care a depus o cerere” și în plus a dat asigurări că traficul nu va fi blocat, în condițiile în care doua dintre zilele de protest sunt luni și marți – zile lucrătoare.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: