USR, după AUR în ultimul sondaj. Vlad Gheorghe pune la zid conducerea partidului

Vlad Gheorghe/ Sursa: Facebook

Europarlamentarul Vlad Gheorghe, unul dintre cei mai vizibili oameni ai USR în Parlamentul European, a criticat dur conducerea formaţiunii şi a acuzat-o că a confiscat partidul şi că e ruptă de realitate. Întrebat cum îşi explică faptul că USR este după AUR în ultimul sondaj apărut în spaţiul public, Vlad Gheorghe a ţinut să puncteze că picajul partidului este exclusiv din vina conducerii.

El a dat ca exemplu de ignorare a propriilor membri şi a democraţiei interne fără de care nu poţi proiecta o imagine credibilă în exterior, faptul că listele pentru europarlamentare au fost făcute de conducere şi nu prin votul membrilor, aşa cum s-a procedat acum patru ani.

Reamintim că Vlad Gheorghe nu se regăseşte pe lista candidaţilor USR pentru europarlamentare deşi este unul din cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai partidului în PE.

„Cred că e o problemă serioasă şi cred că trebuia să fie şi un semnal de alarmă pentru conducerea actuală care de foarte multă vreme ignoră realitatea, şi la fel cred că este manifestarea unei probleme mai mari pentru că atunci când conducerea devine definitivă într-un partid şi când un partid este confiscat de o mână de oameni care fac tot ce vor ei, când renunţi la orice fel de vot, renunţă la orice urmă de democraţie, atunci lucrurile nu au cum să meargă bine şi, din păcate, aceasta este una dintre cauzele realităţii. Bineînţeles că lucrurile trebuie luate cu rezerva de rigoare, există şi alte sondaje cu alte cifre, dar chiar şi dacă ne uităm în media asupra sondajelor apărute în ultima vreme, lucrurile nu sunt deloc roz şi cred că acesta este motivul pentru care lucrurile nu sunt faptul că USR-ul nu se afla unde ar trebui şi unde ar merita să fie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL