USR-iștii iar nu se mai înțeleg: fostul candidat la Primăria Sibiu o contrează pe actuala candidată

USR

La câteva ore după ce Ruxandra Cibu Deaconu, președinta USR Sibiu care și candidează pentru funcția de primar, a cerut public retragerea regulamentului propus pentru parcările de la blocuri, fostul candidat al USR Sibiu pentru Primărie, consilierul Raul Apostoiu, intervine și el public: „Nu susțin inițiativa colegei mele”.

Pentru lipsă de transparență și pentru că în forma propusă de Primăria Sibiu, regulamentul de parcare în zonele de blocuri ar crea „o luptă absurdă între oameni, între cine plătește mai mult și cine nu”, USR Sibiu solicită retragerea regulamentului supus consultării publice în toamna acestui an. Solicitarea a fost făcută publică printr-un text publicat de Ruxandra Cibu Deaconu, președinta organizației județene a USR Sibiu, pe una din paginile sale de Facebook.

„Considerăm că actuala propunere de Regulament al parcărilor este complet greșită, fiind total ineficient să încercăm să o corectăm”, a scris, printre altele, Ruxandra Cibu Deaconu, cea care a fost desemnată și candidat al USR pentru funcția de primar al Sibiului la alegerile de anul viitor.

La 18 ore de la solicitarea formulată de Ruxandra Cibu Deaconu (foto dreapta) în numele organizației pe care o conduce, tot prin intermediul Facebook a venit cu o opinie diferită Raul Apostoiu (foto stânga). El este unul din cei patru reprezentanți ai USR în Consiliul local Sibiu, fiind și candidatul pentru funcția de primar la alegerile din 2020.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL