Vicepreședinte PLR: Iohannis are o mare problemă de credibilitate

Informațiile apărute în presă cu privire la prezența lui Klaus Iohannis la Grivco au creat mai multe reacții pe scena poitică. În urma ultimelor declaraţii făcute, în Moldova, de Klaus Iohannis, deputatul PLR Grațiela Gavrilescu consideră că președintele PNL confirmă, în fața opiniei publice, că are o mare problemă de credibilitate.

„Ce mai este adevărat din ce spune domnul Klaus Iohannis? Până la ora actuală au apărut destule dovezi care demonstrează că prezidențiabilul PNL – PDL are mari probleme de credibilitate şi uriaşe neînţelegeri în ceea ce priveşte atribuţiile pe care le- ar avea în eventualitatea în care ar deveni preşedinte. Cum se așteaptă un candidat pentru Președinția României să câștige dacă noi nu știm de unde încep declarațiile mincinoase și unde i se termină iar dumnealui habar nu are- sau ignoră voit, după modelul Băsescu, atribuţiile constituţionale ale preşedintelui?

Cum îşi imaginează domnul Iohannis că ar putea fi viitorul nostru preşedinte, şi încă pentru două mandate!, dacă, iată, nu poate face față nici măcar competiției pre-electorale?

Prins tot mai des în offside, cu tot felul de gafe, cel ce şi-a atribuit, de bunăvoie, titulatura de politruc, azi, ne vorbeşte despre obiectivul său, ca PREZIDENŢIABIL: „Zece ani DE GUVERNARE de dreapta, ca la Sibiu”, a afirmat liderul PLR.

Grațiela Gavrilescu a mai adăugat că „despre dumnealui lumea nu știe foarte multe lucruri, dar cele pe care le ştie ridică, deja, mari semne de întrebare. Suficiente, cât să îl rugăm pe domnul profesor să ne ajute să rezolvăm următoarea problemă:

Dacă, la Sibiu, domnul Iohannis, în cei câţiva ani, ca profesor, inspector şi primar, şi- a cumpărat 6 case, câte case îşi va cumpăra domnul Iohannis în zece ani de preşedinţie, ca  politruc?”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL