Vicepreședintele CJ Suceava: „Județul are cele mai mari transformări cu echipa liberală”. Răspunsul pentru critici

Foto: George Soldan

„Domnul deputat Gheorghe Șoldan spune neadevăruri pentru că vrea să convingă conducerea de la București a partidului său că merită să fie candidat la președinția Consiliului Județean Suceava și are ,,curaj” să-l atace pe Gheorghe Flutur. Este o strategie, dacă se poate numi așa, cu care pierde din start”, transmite Nicolai Barbă, după ce deputatul PSD a afirmat că Flurur nu a făcut nimic pentru Suceava în 20 de ani.

Vicepreședintele CJ Suceava îi aduce lui Șoldan argumente pentru care Gheorghe Flutur este unul dintre cei mai performanți oameni din administrația publică locală românească.

„Gheorghe Flutur a fost ales președinte pentru trei mandate și de fiecare dată a avut majoritatea doar cu PNL. În prezent, împreună cu echipa liberală, președintele PNL Suceava are proiecte derulate, și în curs, de peste 2 miliarde euro. Județul Suceava cunoaște cele mai mari transformări în dezvoltarea sa”, afirmă acesta.

Și amintește ca exemple Spitalul Județean Suceava, transformat recent în spital clinic, care a fost total modernizat, investindu-se peste 100 milioane euro, Aeroportul Suceava, care a devenit al cincilea aeroport din țară cu peste 800.000 pasageri și faptul că toate localitățile din Suceava au proiecte de dezvoltare, județul având cea mai mare sumă din țară pe Programul ,,Anghel Saligny”, circa 600 milioane euro.

„Proiectele transfrontaliere cu Ucraina merg foarte bine, proiectele pentru Autostrada Moldovei și Autostrada Nordului, cu implicarea directă a Consiliului Județean Suceava, au studii finalizate, acestea fiind alte și alte exemple care anulează atacurile penibile ale deputatului despre care vorbeam”, adaugă acesta în replică la toate acuzele aduse de deputatul social democrat.

Și își încheie mesajul spunând că votul de anul viitor va arăta cine are dreptate.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL