Viceprimarul USR de la Sectorul 3 a ajuns la Poliţie după ce s-a filmat live în grupul sanitar al unei şcoli

Sursa foto: Facebook/Lucian Judele
Sursa foto: Facebook/Lucian Judele

Viceprimarul USR de la Sectorul 3, Lucian Judele, a ajuns miercuri la Poliţie după ce s-a filmat live în grupul sanitar al unei şcoli, fără acordul conducerii instituţiei, au precizat surse judiciare. Directorul Şcolii a sunat la Poliţie, în timp ce viceprimarul filma în baie, şi l-a acuzat pe acesta că a intrat peste copii.

Potrivit surselor, la ora 11.00 Secţia 23 Politie a fost sesizată de directorul Scolii Gimnaziale nr. 22 „Mexic” cu privire la faptul ca o persoana a intrat într-unul dintre grupurile sanitare ale şcolii. Deplasându-se la faţa locului poliţiştii au stabilit că persoana în cauză este viceprimarul Sectorului 3. Sursele judiciare au precizat că viceprimarul a susţinut ca s-a deplasat la unitatea de învăţământ deoarece a primit sesizări privind disconfortul creat copiilor de lucrările de renovare.

”Acesta a luat legătura cu conducerea şcolii şi dirigintele de şantier, dorind să intre in şcoală pentru a constata se se întâmplă însă aceştia nu i-au permis accesul. Viceprimarul, ignorând poziţia conducerii şcolii, a iniţiat o transmisie live, prezentând şcoala, ajungând şi intr-unul dintre grupurile sanitare. Cei în cauză au fost conduşi la sediul secţiei pentru lămurirea situaţiei”, au mai precizat sursele.

În înregistrarea live, viceprimarul Judele spune că mâine este ziua educaţiei şi vrea să arate ”respectul pe care primarul Negoiţă îl are pentru şcolile şi elevii din Sectorul 3”. Viceprimarul filmează în interiorul şcolii şi la un moment dat intră într-o baie, unde filmează toaletele.

Directorul şcolii îi cere să oprească filmarea şi îi transmite că va chema Poliţia, pentru că a intrat ilegal în baie. Directorul vorbeşte la telefon cu poliţiştii şi le transmite că viceprimarul este în baie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: