Victor Ponta, noi atacuri la adresa lui Băsescu

Prim- ministru Victor Ponta a lansat luni o serie de critici dure la adresa preşedintelui Traian Băsescum, ca urmare a faptului că nu a aprobat încă propunerea ca senatorul PSD Darius Vâlcov să preia Ministerul Bugetului.

‘Mă aştept ca preşedintele, ca domnul Băsescu, să facă tot ce poate pentru a sabota orice proiect al Guvernului. Uitaţi-vă că suntem la câteva zile după ce am făcut a doua propunere de ministru al Bugetului, pe domnul Darius Vâlcov, şi domnul Băsescu are timp de întâlniri formale cu doamna Udrea, are timp de petreceri la Neptun, are timp de orice, dar nu-mi numeşte ministrul. La fel şi legile’, a spus Ponta, la Parlament, întrebat dacă se aşteaptă ca şeful statului să conteste la Curtea Constituţională proiectul privind reducerea CAS, aflat în reexaminarea Parlamentului.

Ponta a mai precizat că îşi doreşte ca, după alegerile prezidenţiale din această toamnă, România să aibă un preşedinte, ‘eu sau cine doresc românii”, care să considere că prioritar pentru România este să fie votată o lege prin care să fie redus CAS-ul,  iar miniştri  să fie numiţi în timp util, în detrimentul unor ”întâlniri cu doamna Udrea şi petreceri la Neptun’

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: