Victor Ponta, nouă replică acidă pentru Băsescu și Iohannis

Prezidențiabilul PSD a lansat un nou atac dur la adresa lui Traian Băsescu, după ce acesta din urmă a precizat că încadrarea lui Victor Ponta în dosarul Microsoft s-ar putea schimba în următoarea perioadă.

Victor Ponta spune că nu se simte amenintat de avertismentele lui Traian Băsescu, pentru că Traian Băsescu nu mai are de mult timp informaţii serioase.

”Cred că după 9 ani și 10 luni de război, de mizerii, de calomnii, avem 45 de zile de campanie să vorbim despre cum va arăta viitorul României. Domnul Băsescu nu face parte din viitorul României.

De ce nu m-a acuzat Băsescu până acum? Mai e ceva? Să fie sănătos. Eu voi vorbi despre ce vreau eu să fac când voi fi președinte. Am învățat un lucru de la Traian Băsescu: ce să nu fac dacă ajung președinte. Cred că Președintele nu mai are demult informații serioase”, a explicat Victor Ponta sâmbătă.

Cu privire la declarațiile lui Klaus Iohannis, care a precizat că șeful Guvernului nu a făcut nimic din poziția de prim- ministru, Ponta a precizat că astfel de afirmații ”sunt cu copy paste de la Traian Băsescu. Spre deosebire de Traian Băsescu, Iohannis a vrut să facă parte din Guvernul astă rau, a fost la mine în birou.”

”Probabil că ceilalți vor vorbi despre mine, eu vorbesc despre proiectele mele. Avem posibilitatea să mărim pensiile cu 5%”, a mai adăugat Ponta.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: