VIDEO Adrian Vigheciu, candidat Sector 5, PSD-PNL: Zona nu este sigură, infrastructura rutieră lasă de dorit

 

 

Prezent în studioul Puterea Știrilor, Adrian Vigheciu, candidat la Primăria Sectorului 5 din partea PSD-PNL, a vorbit despre problemele zonei și despre prioritățile acesteia. Reamintim faptul că în cursa pentru Primăria Sectorului 5 au intrat Vlad Popescu Piedone, Adrian Vanghelie și Adrian Vigheciu.

„Problema tipică de fapt a Sectorului 5 este lipsa de infratructură. Și când spun infrastructură, sub umbrela aceasta să știți că intră lipsa de infrastructură modernă a școlilor, lipsa de infrastructură rutieră. Uitați-vă pe harta Sectorului 5 și veți vedea că jumătatea sudică a sectorului pur și simplu nu este interconectată cu ceea ce înseamnă județul Ilfov. Este pur și simplu ca un no man’s land. Vă invit o dată să mergeți cu mine pe trotuarele din Sectorul 5 să vedeți cât de neprietenoase sunt: mașini, dube, gropi, alveole fără spațiu verde, alveole fără copaci. Deci partea asta lasă de dorit într-o într-o manieră categorică. Tot la nivel de infrastructură, vă spun că Sectorul 5 stă cred că cel mai prost la ceea ce înseamnă infrastructură de monitorizare video. Vedem că astăzi există sisteme de monitorizare video inteligente, dar în Sectorul 5 nu avem”, a afirmat candidatul.

Cu alte cuvinte, spune acesta, zona nu este una sigură.

„Pe lângă faptul că nu este un sector sigur și asta este una din etichetele puse pe Sectorul 5, nu se fac nici demersuri pentru a diminua riscurile de la nivelul sectorului”, a mai adăugat Adrian Vigheciu.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: