VIDEO Alegeri prezidențiale. Alexandru Muraru: Nicolae Ciucă va fi candidatul dreptei în turul al doilea

sursa: captura de ecran

Într-o intervenție recentă în emisiunea Puterea Știrilor,  Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, a declarat că Nicolae Ciucă are toate șansele să ajungă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Muraru a exprimat convingerea că dreapta politică se va uni în turul doi, votând în favoarea lui Nicolae Ciucă, continuând astfel un trend istoric din ultimele două decenii.

Eu consider și cei mai mulți consideră din mediul politic, așa cum au arătat toate alegerile în ultimii 35 de ani, că fără o structură politică mare, bine formată, un candidat nu are șanse să pătrundă în turul al 2-lea or, singurele partide astăzi care au această structură și au acest profil sunt Partidul Național Liberal și Partidul Social Democrat, pentru că vă mai spun un lucru, suprapunerea alegerilor prezidențiale cu alegerile parlamentare și este pentru prima dată din 2004 când se întâmplă acest lucru, mai acționează o mișcare de structură politică, și anume în momentul în care partidele turează motoarele pentru alegerile parlamentare. Și aici mă refer la echipele de campanie, la candidați, la susținerea primarilor. Sigur că această susținere a candidatului la prezidențiale devine și mai categorică.

Din acest punct de vedere există toată convingerea că Nicolae Ciucă, președintele PNL, va fi în turul al 2-lea pentru alegerile prezidențiale și în mod natural, pentru că istoria ne arată acest lucru. Această observație este una validată de ceea ce s-a întâmplat în 20 de ani. Partidele de dreapta și susținătorii partidelor de dreapta vor vota și vor susține acest candidat în turul al 2-lea”, a declarat Muraru.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: