VIDEO Andrei Chiliman revine în Primăria Sectorului 1. Tuță: E primul lucru pe care îl fac!

sursa: Inquam

George Tuță a fost ales președinte Sectorului 1.  În urmă cu câteva luni, a fost întrebat în cadrul emisiunii Puterea Știrilor, care va fi primul lucru pe care îl va face în calitate de primar. Acesta a spus că primul lucru pe care îl va face va fi să semneze dispoziția prin care Andrei Chiliman va fi consilierul onorific al primarului Sectorului 1.

„Ce voi face cu pixul ca semnătură de primar?  Voi semna dispoziția prin care Andrei Chiliman va fi consilierul onorific al primăriei Sectorului 1. Este un om care a construit foarte multe lucruri în Sectorul 1, are o experiență uriașă și mă bazez pe sfaturile și experiența lui.” a declarat în urmă cu ceva timp , George Tuță.

Aflat din nou în platoul emisiunii Puterea Știrilor, George Tuță, actualul primar al Sectorului 1, a confirmat faptul că a rămas la aceeași idee de a dezvolta și a extinde proiecte împreuna cu Andrei Chiliman în calitate de consilierul onorific al primăriei Sectorului 1.

„Oamenii mi-au acordat încredere și au fost foarte mulți care îl știau pe Andrei Chiliman și au fost de acord cu un îndemnul domniei sale să aibă încredere în mine. Principalul motiv este că Andrei Chiliman este primarul Sectorului 1, singurul primar al Sectorului 1 care a fost reales, care a inovat în administrația publică, care a început programul de reabilitare termică a locuințelor în România, care a construit un centru multifuncțional de asistență medicală Centrul Caraiman, care a inventat poliția animalelor și a avut o politică susținută în acest domeniu al protecției animalelor fără stăpâni sau de asemenea programe pentru a crea infrastructură pentru cei care iubesc animalele și se plimbă cu ei prin parcul.” a declarat Tuță.

Tuță a subliniat importanța încrederii acordate de cetățeni și a evidențiat realizările remarcabile ale lui Chiliman în administrația publică.

„Chiar am făcut o statistică la un moment dat pe site-ul primăriei în perioada mandatului doamnei Armand. O singură știre despre animale a fost publicată când Consiliul Local a aprobat un program de sterilizare. Pe perioada domnului Tudorache au fost cred că vreo 2 știri și 95 de știri au fost în cele două mandate și jumătate ale domnului Chiliman. De aici vedem și preocuparea administrației pentru anumite subiecte. De aceea sunt multe proiecte bune pe care eu îmi doresc să le continui, să le dezvoltăm și să redevenim Capitala Capitalei, așa cum era cunoscută în mandatul domnului Chiliman.” a spus Tuță

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: