VIDEO Brăila: Primarul Marian Dragomir și viceprimarul Alexandru Jantea au agresat patru tineri liberali

captură Youtube

Scandal de amploare, cu  doar câteva zile înainte de alegeri. În seara zilei de joi 6 iunie, în jurul orei 23.30, primarul Municipiului Brăila, Marian Dragomir, viceprimarul Alexandru Jantea Crican şi vicepreședintele Consiliului Județean Brăila – Ciprian Ionuț Dobre, însoțiți de un grup de 15-20 de persoane agresive (interlopi), au agresat un grup de tineri din PNL Brăila.

Un tânăr de 29 de ani a fost lovit și trei fete din grup au fost fost împinse și agresate înainte de a suna la 112. Primarul Marian Dragomir a coborât din mașina personală, mirosind a alcool și a instigat la violență fizică, folosind cuvinte greu de reprodus.

Cele mai cuminți exprimări au fost : ”Dați pe ei, rupeți-le dinții! Rupeți-le oasele! Mă nenorociților, părinții voștri știu ce faceți voi?” Cu aceste cuvinte și acțiuni Primarul Marian Dragomir a încercat probabil să se asigure că niciun tânăr care nu crede în PSD nu va mai ieși la vot împotriva lui. Prin violență fizică.

Singura vină a tinerilor a fost că erau la finalul unei zile în care au împărțit pliante cu PNL și se îndreptau spre casă. Nu au deranjat liniștea publică, nu au jignit și nu au deranjat cu nimic pe nimeni.

Asaltul asupra tinerilor a fost evident premeditat, întrucât mașinile din care s-au dat jos agresorii care au sărit pe ei au venit concomitent de pe patru strazi. Norocul ca tinerii au apelat 112, altfel primarul îi bătea cu interlopii sai ajutati si de politia locală.

După apelul la 112, cu toții au fost duși la poliție iar tânărul a depus plângere împotriva primarului agresor. Tânărul liberal a dat toate detaliile polițiștilor, parasind sediul poliției în jurul orei 4.00 dimineata. Cand acesta a venit la sediul PNL de pe Calea Călărașilor, agresorii l-au urmărit și au venit cu mașina până în fața sediului partidului. Viceprimarul Alexandru Jantea Crican îi însoțea. Au părăsit zona abia când au fost filmați de către membrii PNL care au ieșit în fața sediului.

 

„Când te crezi Dumnezeu și nu înțelegi că sunt și oameni cu alte opinii politice decât ale tale, atunci îți iese caracterul la iveală. Beția de putere și beția cauzată de alcool duc la acțiuni disperate.

Aceste fapte reprobabile ale unui primar încă în funcție nu pot fi trecute cu vederea sau iertate, ci trebuie pedepsite conform legii. Vom urmări cu atenție acțiunile poliției și vom solicita, prin avocatul care îi va reprezenta pe tinerii liberali – acces la toate camerele de luat vederi din zonă, pentru a putea înțelege cu toții caracterul deliberat al faptelor și adevărata lor gravitate”, transmit reprezentanții PNL Brăila.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: