VIDEO Cine va deconta un eventual eșec al PSD la Capitală? Dîncu: „S-a pierdut un pic de timp”

Vasile Dîncu / Sursă foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea
Sursă foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, a făcut declarații marți, la Parlament, despre schimbările de ultimă oră privind candidaturile la Primăria Capitalei. Amintim că liderii coaliției de guvernare au decis să meargă cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea – PSD și Sebastian Burduja – PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide.

„Doar rezultatele contează când se face evaluarea conducerii. Nu contează încercările. Putem avea mai multe încercări. Putem încerca variante, ipoteze…de data aceasta cred ca avem candidații potriviți”.

Dacă nu va câștiga Gabriela Firea, cine va deconta?

„Cine va considera partidul (n.r. PSD), deoarece este o decizie internă, a noastră și nu a opiniei publice (…)”, spune Dîncu, adăugând „Eu cred că doamna Firea a fost întotdeauna pregătită să candideze. De trei ani de zile și-a făcut campanie. Este un politician responsabil. Bănuiesc că în afara faptului că s-a pierdut un pic de timp, doamna Firea va fi încântată, cred eu”.

Ping-pongul politic a demoralizat electoratul PSD din Capitală?

„Nici nu am apucat să îl mobilizăm pentru că nu a început campania electorală”, a afirmat Vasile Dîncu

„Marcel Ciolacu nu are rivali în partid. În acest moment suntem o conducere colectivă Este pentru prima dată când se întâmplă asta. Nu ne eliminăm unii pe alții. Ne promovăm”.

Marcel Ciolacu: „Succes, Gabi!”

Premierul și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o primă reacție în scandalul candidaților pentru București, printr-un mesaj pe Facebook: ”De azi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

„Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția #corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ! Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București! Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă.
Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă. De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL