Video Ciolacu: Aprobăm actul de constituire a Băncii de Investiții și Dezvoltare a României

Management financiar al fondurilor europene în agricultură
Sursa foto: amosnews.ro

Guvernul va aproba actul de constituire a Băncii de Investiţii şi Dezvoltare a României, veriga lipsă dintre banii instituţiilor financiare internaţionale şi proiectele strategice de investiţii ale României, a declarat, joi, prim-ministrul Marcel Ciolacu.

El a precizat că prin înfiinţarea acestui organism, vor exista instrumentele financiare adecvate proiectelor de care economia are nevoie.

 

„Ministerul Finanţelor vine astăzi cu un alt proiect important: aprobăm actul de constituire a Băncii de Investiţii şi Dezvoltare a României. De peste un deceniu se vorbeşte despre această bancă, care există în toate ţările din Europa. În sfârşit, o construim şi noi. Banca aceasta reprezintă veriga lipsă dintre banii instituţiilor financiare internaţionale şi proiectele strategice de investiţii ale României. Vom avea astfel instrumentele financiare adecvate proiectelor de care economia ţării are cu adevărat nevoie”, a adăugat Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern. AGERPRES/ (A, AS – autor: Daniel Florea, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Ady Ivaşcu)

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL