VIDEO Ciucă despre promisiunile din politică: Într-un fel spun politicienii, alt fel se petrec lucrurile în realitate

Sursa foto: Captură video

 

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a fost pus, marți, în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, să numească trei calități ale liderului PSD, Marcel Ciolacu, pe care el nu le are.

„Onoare, respect, predictibilitate”, a răspuns Nicolae Ciucă. El a insistat pe acest răspuns chiar și după ce moderatorul l-a întrebat în mod repetat dacă acesta este răspunsul la solicitarea: „Numiți trei calități pe care le are Marcel Ciolacu și nu le aveți dvs”. Apoi, Nicolae Ciucă a spus că „este un răspuns cu tâlc”.

„Ca și la prima întrebare, am spus și la început, chiar dacă suntem la o emisiune de divertisment, că într-un fel spun politicienii, în alt fel se petrec lucrurile în realitate.  Trebuie să facem o diferență cât se poate de reală între ceea ce suntem ca oameni și între imaginea prezentată, prelucrată”, a adăugat liderul PNL.

Ciucă a fost întrebat și pe cine ar numi premier dintre Ciolacu, Simion, Geoană, Lasconi, Ludovic Orban. Liderul PNL a spus că pe Elena Lasconi.

Liderul PNL a afirmat, la remarca moderatorului că Ciolacu l-ar desemna pe Ciucă premier pentru continuitate:

„Așa a fost pactul și am crezut că putem să avem o anumită continuitate și la final vedem că nu s-au desprins de anumite racile și încearcă să facă același lucru – puterea totală. Nu putem să glumim cu ceea ce înseamnă puterea totală într-o singură mână.”

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: