VIDEO Clotilde Armand nu acceptă înfrângerea. George Tuță: Procesul a fost unul corect, dar îngreunat de ea!

George Tuță

Invitat marți în emisiunea Puterea Știrilor, primarul ales al Sectorului 1, liberalul George Tuță, a răspuns acuzațiilor făcute de Clotilde Armand privind scrutinul din 9 iunie în urma căruia aceasta a pierdut administrația.

„Așa cum am spus-o și după ce urnele au fost închise și s-au numărat voturile, procesul a fost unul corect, însă a fost îngreunat de către doamna Armand care a organizat extrem de prost și cu o lipsă de respect față de oamenii implicați în acest proces(…) Întreg circul acesta eu zic că a luat fiind sfârșit, iar ce face doamna Armand acum nu impresionează pe nimeni. Eu refuz să o mai cred sau să mai pun valoare în ceea ce spune domnia sa.

Preocuparea pentru mine este să asigurăm servicii publice și să nu întrerupem sub nicio formă aceste servicii pentru cetățenii Sectorului 1. Preocuparea mea a fost să asigurăm în continuare susținere din partea Consiliului Local pentru toate proiectele bune ale sectorului de care vor beneficia oamenii(…) Acum, cu doamna Armand ne-am lămurit. Cred că ne-am lămurit, cu certitudine, toții. Clar, votul a fost împotriva domniei sale. Pe umerii mei este o responsabilitate uriașă pentru că trebuie să recuperăm timpul pierdut, fie că vorbim de banii din PNRR, care au fost ratați la absolut toate capitolele, reabilitarea clădirilor cu risc seismic, construcții de școli verzi, nu a depus niciun astfel de proiect(…)

Preocuparea mea la alegeri a fost să mă asigur că lucrurile se desfășoară în mod corect. De asta am fost și în ziua votului în toate secțiile de vot, după aceea am stat 3 zile, am dormit foarte puțin, eu și întreaga echipă ne-am odihnit foarte puțin, pentru că n-am vrut să există vreo suspiciune în întreg procesul electoral. Am asistat la întreg procesul electoral pentru a nu permite cuiva să zică că a fost o fraudă, că există vreo suspiciune, n-a fost niciun fel de suspiciune. Toate procesele verbale au fost semnate, reprezentanții partidelor, Biroul Electoral de Sector a semnat fiecare proces verbal, fiecare hotărâre pe care a dat-o”, a declarat primarul ales al Sectorului 1, George Tuță, la Puterea Știrilor.

Clotilde Armand va preda „ștafeta” în luna octombrie a acestui an, iar primarul ales – liberalul George Tuță – va demara acțiunile prin care își va transpune în realitate proiectele anunțate în campania electorală. Până atunci, însă, Clotilde Armand lansează acuzație după acuzație și transmite că are dovezi care i-ar susține punctul de vedere și care ar demonstra că alegerile de la Sectorul 1 au fost „fraudate”.

Din informațiile transmise de BEC, însă, reiese clar victoria lui George Tuță la alegerile din data de 9 iunie, dar Clotilde Armand nu-și recunoaște înfrângerea și continuă acuzațiile.

 

 

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: