VIDEO Culisele primei întâlniri a liberalilor cu Nicușor Dan, în Modrogan: „Asta ne-a spus!”

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Invitat marți în emisiunea Puterea Știrilor, consilierul local PNL Silviu Feroiu a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire a liberalilor, în 2019, cu Nicușor Dan, la sediul din Modrogan. „ Ne povestea că el se bazează pe PNL să iasă primar, pentru că n-are o relație deloc bună cu conducerea USR-ului și nici cu primarii, respectiv domnul Radu Mihaiu”, spune Silviu Feroiu.

„Domnul Nicușor Dan este un foarte bun matematician și un foarte bun ONG-ist. Eu zic că ar fi cazul să rămână la aceste două aspecte care l-au consacrat. Este depășit total de funcția de primar al Capitalei, de tot ceea ce se întâmplă în în București. Domnul Nicușor Dan a învățat să mintă. Dacă acum 4 ani de zile era un om destul de sincer și ne povestea în cadrul nostru restrâns, la Modrogan, când l-am cunoscut, că el se bazează pe PNL să iasă primar pentru că n-are o relație deloc bună cu conducerea USR-ului de la acea vreme și nici cu primarii, respectiv domnul Radu Mihaiu, acum domnul Nicușor Dan a învățat să mintă și să devină politician. Nicușor Dan nu prea e la birou, el e mai mult prin instanță, să se judece cu propriile ONG-uri. E clar că aici ar trebui să vină și să ne facă publice sursele de finanțare domnul Nicușor Dan, pentru că este candidat independent. Ar trebui să vedem și noi cine i-a sponsorizat campania electorală. Așa cum noi, partidele politice suntem obligate să avem contracte de donații, suntem obligați să avem contracte notariale, cred că și domnul Nicușor Dan și nu doar mie, cât bucureștenilor, ar trebui să vină să le spună cine sunt oamenii care îl susțin în această funcție(…).

Fac un apel  la domnul Nicușor Dan să nu se mai ascundă și să iasă într-o dezbatere publică, să iasă într-o dezbatere publică cu candidații, să se prezinte în fața bucureștenilor, să ne prezinte ceea ce el a făcut, dacă a făcut ceva. Noi vedem realitatea, că n-a făcut mai nimic, să nu se mai ascundă după niște povești drăguțe”, a declarat Silviu Feroiu, în direct la Puterea Știrilor.

„N-o să-l sprijin niciodată”

„Îl anunț pe Nicușor Dan, pe persoană fizică: n-o să-l sprijin niciodată. Deci are un vot în minus de la PNL. Sunt ferm convins că și colegii mei gândesc la fel. Noi mergem cu Sebastian Burduja pentru a-l scoate primar al Capitalei. Ne dorim acest lucru. Credeți-mă că este o atmosferă fantastică în sediul nostru de campanie, este un entuziasm de mult n-am văzut, iar domnul Nicușor Dan n-a demonstrat nimic.

N-a demonstrat în 4 ani de zile mai nimic având sprijinul colegilor mei. Pentru că practic, până când i-am dat un decalog, niște chestii foarte simple pe care trebuia să le facă domnul Nicușor Dan, și până să îi fie restras sprijinul politic, domnul Nicușor Dan a avut majoritate. Nu se poate plânge că n-a putut să facă nimic”, a mai spus Feroiu.

 

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: