VIDEO Dan Bucura: Mircea Geoană a ajuns într-un mod cât se poate de ciudat la NATO

Sursa foto: Dan Bucura

Mircea Geoană a ajuns într-un mod cât se poate de ciudat la NATO, a declarat, în cadrul emisiunii Puterea Știrilor, jurnalistul Dan Bucura. „De când s-a înființat NATO, prin tradiție, postul de secretar general adjunct al NATO a fost întotdeauna al americanilor și al cetățenilor americani. Pe ce criterii o fi ajuns Geoană acolo?”, se întreabă Bucura.

„Mircea Geoană în esență nu știu ce electorat are în spate și al cui este el , nu are încă o poziție. Adică am fi putut comenta cum reacționează un electorat sau altul, dacă l-am fi știut în tabăra, să spunem, a PSD-ului, unde, tradițional, știm cu toții, electoratul acestui partid e mai puțin sensibil la chestiuni de astea legate de doctorate, de școli elevate ș.a.m.d. Asta e realitatea, deci, pe cale de consecință, repet, e foarte greu să spui cum a reacționat dacă și l-ar fi asumat pe Mircea Geoană un partid de dreapta, probabil că efectele erau devastatoare.

Pe de altă parte, nu știu, n-am să înțeleg niciodată de ce oamenii ăștia politici s-au cramponat în istoria post-decembristă de chestiunile astea cu școli, cu doctorate, ș.a.m.d.” a declarat Bucura.

Dan Bucura pune  la îndoială criteriile prin care Mircea Geoană a ajuns în funcția de secretar general adjunct al NATO. El a amintit de declarațiile fostului președinte Traian Băsescu, care a menționat că, tradițional, acest post a fost ocupat de americani.

„Mircea Geoană oricum a ajuns într-un mod cât se poate de ciudat la NATO. A spus-o Traian Băsescu într-o emisiune cât se poate de verde la mine în emisiune, de când s-a înființat NATO, prin tradiție, postul de secretar general adjunct al NATO a fost întotdeauna al americanilor și al cetățenilor americani. Pe ce criterii o fi ajuns Geoană acolo?

Noi trebuie să ne uităm la pătrățica asta a noastră mioritică. Noi trebuie să ne uităm la noi și să ne gândim foarte bine cine vrem să ne reprezinte. Nu știm când vor fi alegerile, nu știm care este oferta electorală. Asta e o chestiune extrem de incorectă și de anormală într-o țară civilizată. Adică unii se zbat să pună alegerile mâine, dacă s-ar putea, cred că și mâine le-ar pune.” a spus Bucura.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: