VIDEO Flutur: Simion, ai spus că vrei Bucovina înapoi. Eu o vreau înainte, spre lumea civilizată!

Gheorghe Flutur
Gheorghe Flutur / sursa: captură foto

Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, l-a aşteptat, astăzi, pe George Simion pentru o confruntare faţă în faţă, însă liderul AUR nu s-a prezentat şi a bătut în retragere, dovedind lașitate.

Flutur a aşteptat AUR la discuţii împreună cu primarul Ion Lungu şi deputatul Ioan Bălan, la Casa Culturii din Suceava. Mai mult, acesta a ieşit în faţa Casei de Cultură şi i s-a adresat direct lui George Simion, după ce a acesta a refuzat să vină la discuţia faţă în faţă.

Gheorghe Flutur a anunțat, la întâlnirea de lucru a PNL, că va merge la ora 15.00, la mitingul AUR:

„Dvs plecați acasă, eu rămân să stau de vorbă și cu cei care mă contestă.”

Președintele CJ a repetat faptul că este dispus oricând să discute cu contestatarii săi

„Ai scris că vrei Bucovina înapoi! Eu o vreau înainte. Înapoi e la ruși! Nu voi accepta Bucovina înapoi sub nicio formă. Niet! Îți spun categoric de aici pe limbajul tău. Bucovina trebuie să meargă înainte pe drumul spre lumea civilizată. Bucovina este o zonă frumoasă, pașnică și nu o jucăm la ruletă rusească”, a fost mesajul lui Gheorghe Flutur.

„Sunt bărbat și îmi asum să lupt pentru Bucovina”, a spus Flutur la microfon la ieșirea din Casa de cultură unde trebuia să se întâlnească cu Simion

Astfel, George Simion a rămas să strige în stradă, evitând o discuţie faţă în faţă şi fără „galerii”, aşa cum numeşte Flutur susţinătorii lui Simion. Episodul de duminică arată clar că George Simion se teme de confruntarea directă cu Flutur.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL