VIDEO – INTERVIU Nicușor Constantinescu: Este poliție politică a securistului Traian Băsescu

După ce în presă au apărut mai multe fotografii din SUA cu președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, în care părea să se simtă bine, deși Constantinescu ceruse instanței aprobarea pentru a pleca în Statele Unite ale Americii pentru a se trata, președintele suspendat al CJ Constanța a oferit primul interviu video pentru Cotidianul.ro.

”Oameni buni am cancer de prostata. Lasati-ma sa maximizez sansa sa traiesc, sa ma tratez. Pana si un criminal, un talhar care are cancer il lasa sa se vindece si pe urma il pedepseste. Asa este crestineste”, a spus Nicușor Constantinescu.

De asemenea, președintele suspendat al CJ Constanța spune că tot ceea ce i s-a întâmplat ”este poliție politică a securistului Traian Băsescu”.

 

Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie în trei dosare penale. Într-unul dintre acestea este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, în altul că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, iar în cel de-al treilea, pentru că a atribuit nelegal terenuri. Într-un alt dosar, şeful CJ Constanţa este cercetat pentru luare de mită şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce în casa lui au fost găsite, la percheziţii, 15 cartuşe de calibrul nouă milimetri.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: