VIDEO Lucian Lungoci: Orice acțiune împotriva AUR poate fi folosită de acesta pentru a se victimiza

Prezent în direct în platoul Puterea Știrilor, Lucian Lungoci, deputat PSD, a vorbit despre implicarea autorităților în ceea ce privește legăturile partidului lui George Simion, AUR, cu Moscova.   

„Cred că ar fi nevoie de o monitorizare mai accentuată, dar să te apuci să iei niște măsuri… Vedeți, George Simion a acaparat electorat a capitalizat voturi sau potențiale voturi uneori, de fapt, de foarte multe ori, și pe victimizare. Orice acțiune întreprinsă împotriva lui sau a grupului AUR va fi folosită ca să se victimizeze și să-și adune alți adepți. Este foarte periculos și trebuie tratată cu foarte mare atenție această intervenție chirurgicală milimetrică la micron, a instituțiilor statului. În ceea ce îl privește pe acest pion al Rusiei în România, pentru că, din păcate, aceste dispozitive n-au niciun filtru de adevăr și toate filmulețele și toate tiktok-urile, live-urile pe care le face… unde minte cu nerușinare, sunt greu de demontat”, a explicat deputatul.

Acesta subliniază că orice manipulare poate fi făcută cu ușurință, însă nu este la fel de simplu să o demontezi, acest lucru presupunând timp.

„Dacă există din partea societății anticorpi la aceste acțiuni, ceea ce face presa, ceea ce fac eu, ceea ce fac alți colegi, pe unde avem ocazia, discutăm și le explicăm oamenilor realitatea, toate acestea sunt arme mult mai ecologice, să spun, mult mai curate decât o intervenție a statului care s-ar putea să aibă un revers, a mai arătat Lucian Lungoci, deputat PSD.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL