VIDEO Lucian Șova: Sunt siderat că Mîndrescu poate ocupa un post de secretar de stat la Transporturi

Fostul ministru al Transporturilor, Lucian Șova, a făcut câteva dezvăluri incredibile la „Dialogurile Puterii” despre controversatul secretar de stat Bogdan Mîndrescu, ceea ce ar trebui să dea de gândit celor din conducerea PSD, dar mai ales ministrului Sorin Grindeanu.

Lucian Șova, fost ministru al Transporturilor în perioada 29 ianuarie 2018 – 22 februarie 2019 a făcut la „Dialogurile Puterii” o declarație încredibilă despre sforarul șef al Ministerului Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu.

„Eu sunt siderat de faptul că poate ocupa un post de secretar de stat, domnul Mîndrescu la Ministerul Transporturilor, având o experiență personală cu dumnealui atunci când eram ministru și l-am găsit director la Aeroportul Otopeni”, a declarat Lucian Șova.

„Mîndrescu avea acord cadru, bani și constructor, dar refuza să repare pista de la Otopeni”

Fostul ministru al Transporturilor, Lucian Șova, a făcut și și o dezvăluire incredibilă despre Bogdan Mîndrescu.

„Epoca în care toată opinia publică era oripilată de faptul că săreau țăndări din pistele de la aeroport, iar directorul aeroportului, domnul Mîndrescu, stătea cu un acord cadru de reparație a pistelor. Deci avea și bani și constructor și nu a operat acel acord, cred eu, pentru a aștepta expirarea lui. Și sigur că în urma unor discuții nu prea îndelungate pe care le am avut cu dumnealui, a ales să demisioneze din acel post și am încercat să fac și am reușit să și pornesc cel puțin reparația pistelor care într-un an și jumătate s-a finalizat, lucru ce nu se mai întâmplase, poate din anii 2000 2004”, a precizat Lucian Șova.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: