VIDEO Marcel Ciolacu a depus o coroană de flori la Cimitirul Arlington din Washington

ciolacu cimitir sua
foto: gov.ro

Premierul României a depus, luni, o coroană de flori la Cimitirul Arlington din Washington, unde se odihnesc foști președinți ai SUA, dar și peste 400.000 de militari americani căzuți pe diferite fronturi.

„Am depus astăzi o coroană de flori la Cimitirul Arlington din Washington în semn de respect față de cei care și-au dat viața pentru #libertate. Ca fiu de militar, a cinsti memoria eroilor căzuți în luptă nu este doar un gest simbolic, ci reprezintă o datorie de conștiință!”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Cimitirul Național Arlington a fost înființat în timpul războiului civil, ca un loc de odihnă final pentru soldații americani, pe o suprafață de aproximativ 200 de acri.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: