VIDEO Nicolae Ciucă despre cartea autobiografică: Am pus acolo toate gândurile mele legate de perioada copilăriei

Sursa foto- x

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit recent, într-un interviu cu Lucian Mândruță, despre lansarea cărții sale „Un ostaș în slujba țării”. Cartea reprezintă o modalitate de a se face cunoscut publicului larg, într-un context în care nu toată lumea îl percepe ca fiind un om politic.

„Toată chestiunea este cât se poate de simplă. Așa cum vă spuneam, am pus acolo toate gândurile mele legate de perioada copilăriei. Vă spuneam că mă întâlneam cu oamenii și, fiind militari, nu știau nimic despre mine, îmi spuneau că nu sunt un om politic. Cartea este scrisă și este la editură. Are 260 și ceva de pagini, nu știu câte au mai rămas după editare”, a spus Ciucă

Ciucă a explicat că a rezervat spațiile pentru panotaj outdoor încă din luna februarie, asigurându-se că acestea sunt disponibile pentru tot anul electoral. Întrebat dacă popularitatea sa a crescut odată cu lansarea cărții, liderul liberalilor a confirmat că notorietatea sa a crescut semnificativ.

„Este o promovare a liderului partidului, care este reprezentantul formațiunii politice. Notorietatea a crescut foarte mult. Acum, nu toată lumea trebuie să ne iubească. Sunt și oameni care ne înjură. Însă, dacă oamenilor li se explică, pot înțelege. Știți care este chestiunea? Uitați-vă câte afișe sunt cu ceilalți candidați, deși campania încă nu a început oficial. Fie că vorbim de panotaj sau de bannere, tot despre asta este vorba.
Așadar, banii sunt cheltuiți absolut legal și, încă ceva, am fost cât se poate de transparenți.” a declarat Nicolae Ciucă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: