VIDEO Nicolae Ciucă și Nicușor Dan au bătut palma în direct: susținere pentru București

sursa: PNL

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri seară, că liberalii vor asigura majoritatea de dreapta la Primăria Capitalei.

El a mai spus că este un susținător a tot ce înseamnă un plan pentru un București modern și european.

”De la guvernare la majoritate în Consiliul General al Primăriei Capitalei un demers simplu. Vom asigura majoritatea de dreapta la Primăria Capitalei. Am avut întâlnire cu arhitecții, parte dintre ei sunt dedicați procesului de digitalizare și sunt un susținător a tot ce înseamnă un plan pentru un București modern și european. Dacă vrem un proiect de dreapta pornind de la Capitala țării, să nu mai plimbăm toate aceste angajamente dintr-o parte în alta, Vlad Voiculescu și ceilalți să vină să se angajeze în proiectul primarului General și-l asumă și l-a promis bucureștenilor”, a declarat Ciucă la gandul.ro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: