Guvernul României s-a reunit în premieră la Timișoara. Premierul Ciolacu: „Poate îmi fac viză de flotant în oraș”

Sursa: captură video

Ședința de guvern inedită. Guvernul s-a mutat pentru o zi la Palatul Administrativ din Timișoara. Ședința a fost condusa de premierul Marcel Ciolacu, o parte din membrii guvernului au fost prezenți, iar cei care nu au putut ajunge au participat online.

Premieră la Timișoara. Guvernul a ținut o ședință specială la Palatul Administrativ din orașul de pe Bega. În cadrul ședinței au fost aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, printre deschiderea punctului de frontieră cu Ungaria de la Beba Veche sau construirea unui stadion cu o capacitate de 30.000 de locuri în Timișoara, dar s-a aprobat și plata în avans a pensiilor înainte de Paști.

Aș putea să spun că a început să-mi placă aici, la Timișoara. se construiește foarte mult în ultimul timp și chiar îl rog pe Sorin (N.R.: Grindeanu), poate mă ia și în gazdă și îmi fac și eu viză de flotant în oraș (…). Am vrut să facem această ședință la Timișoara în semn de respect pentru toți locuitorii din Timiș. Este un semnal clar pe care Guvernul României îl dă astăzi. Județul Timiș merită și are dreptul să aibă parte de investiții guvernamentale de anvergură, pe măsura contribuției pe care o are la PIB-ul României. Timișul a fost văduvit prea mult timp de proiecte majore, deși este unul din polii de creștere a țării. În ultimii 30 de ani, prea puțini din banii cetățenilor s-au întors aici, să le facă viața oamenilor mai bună”, a spus Marcel Ciolacu, la începutul ședinței.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL