VIDEO Preşedintele AUR, huiduit la protestul transportatorilor: Simion, nu fura!

foto: captura video

Preşedintele AUR, George Simion, a încercat joi seara “să fure” protestul transportatorilor şi fermierilor care voiau să intre în Capitală.

El şi-a făcut prezenţa în mijlocul protestatarilor, însă oamenii au început să-l huiduie şi să-i ceară să plece.

“Simion, nu fura protestul fermierilor!”, “lasă-ne protestul!”, “Simion, lasă-ne protestul!”, i-au strigat oamenii nemulţumiţi de prezenţa liderului AUR în mijlocul lor.

@mario_mocan

George Simion și Șoșoacă huiduiți la Protestul Fermierilor și-a Transporturilor ! #protestulfermierilor #VăVedem #NuCedăm #romania #europa

♬ original sound – Mario Mocan

Liderul AUR a insistat ca jandarmii să permită accesul tractoarelor în Bucureşti, iar jandarmii i-au explicat faptul că acest lucru este interzis de lege, dar transportatorii se pot deplasa pe jos către sediul Guvernului.

“Nu ştiţi voi cum e să nu dormi nopţile că nu ai bani de motorină! Duceţi-vă la restarantele voastre în Herăstrău”, i-a transmis un protestatar liderului AUR.

„Unde ai fost când ne-a fost greu”, „Ai venit pentru voturi”, i s-a mai strigat.

@stiripesurse

George Simion huiduit de protestatarii din agricultura si transporturi #georgesimionhuiduit

♬ sunet original – stiripesurse.ro

Simion a dezminţit faptul că s-ar afla în spatele organizării protestului fermierilor şi transportatorilor.

Sute de transportatori şi fermieri din toată ţara au participat, joi, la o a doua zi de protest. Ei au venit cu camioane şi tractoare pentru a se alătura angajaţilor firmelor de transport care protestau deja, pe centura Capitalei, la intrarea în Chiajna.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL